Pár informací na téma půjčky a dobré firmy

Půjčky – absolutní fenomén dnešní doby, absolutní nezbytnost pro dosažení vlastního majetku, překonání krize, ať už osobní nebo firemní. Firem, které půjčky poskytují se v poslední době jakoby roztrhl pytel. Možnosti půjčení peněz pro lidi je čím dál tím více. Půjčky pro studenty, půjčky pro důchodce, půjčky pro podnikatele, půjčky pro splacení úvěrů, půjčky do 24 hodin, online vyřizování půjčky, půjčky na cokoliv.

Trh s půjčkami se rozběhl a nabral prudce stoupající tendenci. Vyznat se však na finančním trhu půjček je čím dál tím náročnější. Po zadání slova „půjčky“ do google na nás vypadne smršť možných druhů půjček, ale vybrat si tu nejvhodnější a nejoptimálnější není vždy snadné. Proto tento web bude koncipován jako „průvodce světem půjček“. Rovněž poslouží katalog půjček.

Půjčky obecně můžeme rozdělit do 2 hlavních skupin

Podle poskytovatele: bankovní a nebankovní
Podle cílové skupiny na: půjčky pro zaměstnané, půjčky pro nezaměstnané, bezúčelové půjčky, studentské půjčky, rychlé půjčky, půjčky do 24 hodin, půjčky bez ručitele.

Možnou podskupinou by mohly být rozdělení půjček podle potřeby ručitele na: půjčky bez nutnosti ručitele a půjčky s ručitelem

Uložit a sdílet

1 reakce to “Pár informací na téma půjčky a dobré firmy”

  1. Rychlou půjčku do 24 hodin je možné získat u více typů poskytovatelů. Také bankovní i nebankovní společnosti jich mají v nabídce.

    Banky tyto půjčky nenazývají půjčky do 24 hodin, ale často jako spotřebitelské úvěry. Avšak tento druh spotřebitelského úvěru nenajdeme v každé bance. Úvěry není možné získat v extrémních výškách. Zapůjčená částka záleží hlavně na možnostech dané banky, to znamená, že banka nemůže překročit určitý limit minimálního finančního obnosu na pobočce. Např. v poštovní bance získáte rychlou půjčku maximálně do výše cca 3500 €.
    V nebankovních společnostech jsou dnes již téměř všechny půjčky poskytované do 24 hodin. Chtějí tím docílit zejména zrychlení služeb, což může koneckonců přinést pro banku více zákazníků, tím pádem i vyšší zisky.

Okomentovat