Rychlá půjčka bez potvrzení příjmu – zde

Rychlá půjčka bez potvrzení příjmu

Půjčku bez potvrzení příjmu u nás nabízí větší množství společností a bankovních institucí, proto je dobré se podrobně seznámit s větším množstvím nabídek pro možnost srovnání. Dále doporučujeme velmi detailní prostudování smluvních podmínek a případných sankcí v případě nedodržení Vašich závazků. Pokud si nejste jisti, vezměte si smlouvu raději domů, kde ji znovu v klidu přečtete. Pokud Vaše pochybnosti přetrvávají, poraďte se raději s odborníkem. Předejdete tak nemilým překvapením, obzvláště pokud uzavíráte smlouvu v nebankovní společnosti.

Rychlé půjčky bez potvrzení příjmu jsou snadno dostupné pro většinu lidí a bývají zpravidla určeny ženám na mateřské dovolené nebo nezaměstnaným. Vyznačují se především vysokou úrokovou sazbou, která může být v řádech desítek až stovek procent a nepříliš velkou maximální částkou, kterou si můžete vypůjčit.

Výhody půjčky bez potvrzení příjmu

- lehké vybavení prostřednictvím internetu či telefonu
- částka je Vám zpravidla zapůjčena do 24 hodin (půjčky do 24 hodin)
- při nižších částek bez ručitele
- nemusíte prokázat příjmy
- půjčku můžete využít pro jakýkoliv účel

Nevýhody rychlá půjčka bez potvrzení příjmu

- vysoká úroková sazba možnost zapůjčení menšího obnosu (zpravidla v řádu desítek tisíc)

Parametry půjčky bez potvrzení příjmu

Právně způsobilá fyzická osoba věk až 65 let stálý zdroj příjmů bankovní účet zřízený minimálně 3 měsíce dopředu splatnost půjčky od 25 do 80 měsíců.

Požadované doklady

2 výpisy z bankovního účtu nebo poslední čtvrtletní výpis OSVČ doloží kopii daňového přiznání za uplynulý rok.

Další výrazy na téma nebankovní půjčky:

  • rychla pujcka bez prijmu (106)
  • rychla pujcka bez potvrzeni prijmu (66)
  • petrova půjčka zkušenosti (52)
  • rychlé půjčky bez potvrzení příjmu (43)
  • petrova půjčka diskuze (20)
  • petrova pujcka recenze (15)
Uložit a sdílet

15 Reakcí to “Rychlá půjčka bez potvrzení příjmu – zde”

  1. JSTE V REGISTRECH A POTŘEBUJETE PŮJČIT PENÍZE ? MÁTE EXEKUCE A HLEDÁTE RYCHLOU POMOC ? U nás půjčku dostanete +420 605 849 726 nebo +420 731 341 324. Žádné poplatky předem , nevadí nám registry , peníze u nás dostanete už do 3 dnů. Stačí jediné – mít dům , byt , družstevní byt. Sjednotíme Vám i půjčky do jediné , oddlužíme Vám i nemovitost. ! NÁŠE PŮJČKY JSOU DOSTUPNÉ KAŽDÉMU – PŮJČÍME I VÁM !

  2. MÁTE EXEKUCI nebo Vám hrozí, potřebujete pomoc právníka a vyplatit exekuci ? Pak jsme zde pro Vás. Půjčíme Vám peníze na vyplacení Vašich dluhů a poradíme s exekutory. Žádné poplatky předem, nevadí nám registry. Podmínkou poskytnutí půjčky je zajištění nemovitostí nebo družstevním bytem. Sjednotíme Vám i půjčky do jediné. Takže budete platit jen jednu splátku. Příznivé úrokové podmínky. Mobil: 728664958 (jen Po-Pá), Email: retiarius@seznam.cz

  3. Koreček Petr on Srpen 20th, 2010 at 3:44 pm

    Dobrý den. Existuje nějaká firma, nebo někdo kdo by nebyl podvodník a pomohl nám? Jsme manželé s 9 měsíčním synem a dostali jsme se do finanční tísně. Hledáme někoho, kdo by nám Půjčil 900000 tisíc na zaplacení všech dluhů a my mohli splácet jen ten jeden. prosím pomozte nám, už jsme nalítli spoustu podvodníkům. Bohužel nemáme nic do zástavy. Mohu splácet 12 měsíčně. PROSIME O POMOC!!!! tel. 773619615

  4. Dobrý den,

    hledám někoho, kdo mi zařídí příjem (nebo nejlépe rovnou půjčku v bance pokud má tu možnost), vysoká provize a dohoda jistá. V registru nejsem, jen nemohu prokázat svůj příjem.
    Vše je o vzájemné důvěře, podvodníci nepište, mám zájem pouze o seriózní jednání, bez popl.předem. Spěchá!

  5. Dobrý den prosím o půjčku 100 000kč. jsem na MD. bez registru a poplatků. děkuji moc. spěchá
    evickajulinka@seznam.cz

  6. Shrnutí:
    Hledáte půjčku bez potvrzení příjmu? Tak to Vám asi udělám radost, tyto půjčky nabízí drtivá většina nebankovních firem. Není vám zde nabídnuta pouze půjčka bez potvrzení příjmu ale také půjčka bez registru, to znamená že nemusíte dokládat vůbec příjem a půjčka je poskytnuta i bez nahlížení do registru dlužníků.

    Jak jste se dozvěděli, půjčka bez potvrzení příjmu vám nebude dělat žádné potíže a nejlepší firmu, která je poskytuje najdete pravděpodobně tak že jejich reklamy budou vidět všude na internetu.

  7. Dobrý den.Jsme manželé a potřebovali by jsme půjčit ale poracujeme teprve krátce tedy v záuční době.Našel by se někdo seriozní kdo by pomohl?Nejsme v registru.

  8. Dobrý den.Jsme manželé a potřebovali by jsme půjčit ale poracujeme teprve krátce tedy v záuční době.Našel by se někdo seriozní kdo by pomohl?Nejsme v registru.Tel.737/100953.

  9. JSTE V REGISTRECH A POTŘEBUJETE PŮJČIT PENÍZE ? MÁTE EXEKUCE A HLEDÁTE RYCHLOU POMOC ? Zamítli vám půjčku v bance ? U nás půjčku dostanete rychle a poctivě +420 605 849 726 nebo +420 731 341 324. Žádné poplatky předem , nevadí nám registry , peníze u nás dostanete už do 3 dnů. Stačí jediné – mít dům , byt , družstevní byt. Sjednotíme Vám i půjčky do jediné , oddlužíme Vám i nemovitost. ! NAŠE PŮJČKY JSOU DOSTUPNÉ KAŽDÉMU PO CELÉ ČR – PŮJČÍME I VÁM !

  10. Máte dobré zkušenosti s firmou nabízející tyto půjčky? – Rychlá půjčka bez potvrzení příjmu

  11. FRANTIŠEK DOHNALEK on Duben 4th, 2011 at 9:22 am

    DOBRY DEN MĚL BYCH ZAJEM O RYCHLOU PUJCKU VE VIŠI 30000TIS.

  12. Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli nevíte o nějaké rychlé půjčce. Jsem na mateřské dovolené se svojí dcerkou a bohužel jsme nalítli. Potřebovala bych půjčit 90.000-100.000kč abychom mohli začít znovu. Byla bych schopna splácet 1.000kč měsíčně a i to předčasně splatit…

  13. Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli nevíte o nějaké rychlé půjčce. Jsem na mateřské dovolené se svojí dcerkou a bohužel jsme nalítli. Potřebovala bych půjčit 90.000-100.000kč abychom mohli začít znovu. Byla bych schopna splácet 1.000kč měsíčně a i to předčasně splatit… tel.: 774 608 776

  14. prosim je tu nekdo seriozni a pujcil by 80000kc.bez zastavy a poplatku predem uz jsem naletela 2x.splacet muzu 2000kc mesicne ai z moznosti predcasne splatit.dekuji ozve se nekdo.specha tel.774175307.

  15. Dobrý den rodiče by chtěli půjčit 50000Kč. Rodiče mají příjem spolu 24000Kč. Splácet mohou 1000Kč měsíčně. Poplatky předem nebudou platit. Děkuji.

    jkares27@seznam.cz

Okomentovat