Cetelem půjčka

Cetelem půjčky

Půjčku Cetelem můžete využít na bydlení, na auto, na splacení jiných dluhů, nebo na cokoliv. Nemusíte nikam chodit, veškeré formality Cetelem půjčky vyřídíte telefonicky, mailem a poštou. Nepotřebujete ručitele ani jiné zajištění.

Malá půjčka

Tzv. Malá půjčka je vhodná, pokud potřebujete pouze částku do 1900 €. Na tuto půjčku nepotřebujete ručitele. Splatnost této hypotéky často bývá od 6 do 60 měsíců.

Výhoda malé půjčky je, že nemusíte nikam chodit a vše vyřešíte telefonicky nebo přes internet. Schválení půjčky je velmi rychlé, a je bez poplatků.

Půjčka na auto

Chtěli byste si koupit nové či ojeté auto ale nemáte peníze? Nebo chcete například motorku nebo čtyřkolku? Cetelem vám půjčí až 34 000 € na nové auto a až 20 000 € na ojeté auto. Splatnost může být maximálně 84 měsíců což je 7 let.

Půjčka na bydlení

Při půjčce od společnosti Cetelem si můžete půjčit až do výše 34 000 €. Splatnost je až 140 měsíců (10 let). Půjčku vám schválí velmi rychle, asi jediná nevýhoda je, že při vyšších půjček od vás bude Cetelem vyžadovat ručitele.

Půjčka na splacení dluhů

Půjčku na splacení dluhů si můžete půjčit až do výše 17 000 € a splatnost půjčky je 72mesiacov (3 roky). Tato půjčka má mnoho výhod a nevýhod, ale před vypůjčením si dobře rozmyslete zda chcete splatit půjčku půjčkou.

Půjčka na cokoliv

Pokud si chcete něco koupit a nevyhovuje vám žádná z půjček určitě si půjčte půjčku na cokoliv. Při této půjčce si můžete půjčit až částku do 10 000 €, přičemž splatnost je 6 až 48 měsíců. Také tato půjčka na cokoliv bývá vybavena rychle a můžete o ni požádat přes telefon nebo online.

Nevyhovuje Vám půjčka od Cetelem? V tom případě můžete zkusit nebankovku Provident.

Uložit a sdílet

Okomentovat