Úvěr se zástavou nemovitosti pro osoby zapsané v registru dlužníků

Splácení půjčky se může setkat s komplikacemi, jenž vynesou zápis do databáze nebonitních klientů. V budoucnosti se díky tomu získání další finanční pomoci v bankovním sektoru stává velmi nepravděpodobné. Řešení však symbolizují soukromé firmy, mezi něž například patří Day To Day s.r.o. nabízející své produkty na daytoday.eu. Společnost se prezentuje jako zkušený věřitel, který splní přání i náročných zájemců. Zastoupení lze nalézt primárně v Moravskoslezském kraji, k rozšíření poboček však došlo i do oblasti Olomouce, Zlína, Vsetína a Nového Jičína. Webové stránky zaujmou výrazným telefonním kontaktem (840 200 200) a nepřehlédnutelným efektem, jenž provází načtení každé sekce. O rychlém zprostředkování úvěru přesvědčuje návštěvníka podmanivý odpočet dvaceti čtyř hodin.

Specializace na úhradu exekuce

Day To Day za nejžádanější produkt označuje půjčku na vyplacení exekuce. Ta umožňuje zastavit zabavení majetku a následnou dražbu. Přinese tak tolik žádaný čas navíc, s jehož pomocí se postupně eliminuje kritický nedostatek financí. Popisovaný úvěr se řadí mezi účelové, protože sjednané peníze firma buď převádí na účet kanceláře exekutora nebo je předává v hotovosti během úhrady příslušné pohledávky. Firma však proklamuje, že v případě zájmu dokáže vyplatit i dohodnutou sumu navíc.

Půjčka zajištěná nemovitostí

Nabídkovému portfóliu dále jasně vévodí úvěry s ručením v podobě domu, přičemž se může jednat i o družstevní byt. Tento typ produktu osloví člověka, jenž nedoloží výši svého příjmu a jiné organizace ho označují za neplatiče. V případě půjčky se zástavním právem k nemovitosti však lze i přes zmíněné potíže obdržet vysokou sumu, jenž svůj strop nachází až u 500 000 Kč. Podobné podmínky přitom platí i pro konsolidaci, tedy sloučení dosavadních mnohdy nevýhodných úvěrů do jediného nového závazku.

Nechcete-li ručit, potřebujete potvrzení o výši příjmu

Zajištění majetkem během sjednávání půjčky však není nutností. Svědčí o tom nabízený úvěr bez zástavy nemovitosti s maximální výší 20 000 Kč.

Uložit a sdílet

Okomentovat