Nebankovní půjčky vám pomohou v neřešitelných situacích

V životě mohou nastat částečně neřešitelné situace, kdy se dostanete do finančních problémů, ale banka není schopná vám z různých důvodů poskytnout půjčku ihned. Může se jednat o nízké příjmy, nebo nemáte možnost ručení. Také můžete mít problém, pokud jste zapsání v registru dlužníků. V takových chvílích neexistuje příliš mnoho řešení. Jedno vám ale přeci jen mohou poskytnout nebankovní půjčky.

Home credit je jedním z největších poskytovatelů nebankovních půjček

O něco vyšší úvěry s velmi sníženými podmínkami, nabízí home credit, který nabízí půjčky od 20 do 150 tisíc korun. Home credit poskytuje rychlé vyřízení úvěru, vyřízení je zdarma, není nutné mít ručitele a během splácení můžete měnit výši splátek. Díky těmto výhodám se home credit stal jedním z největších poskytovatelů nebankovních půjček.

Nebankovní půjčky poskytují úvěr bez ručitele i bez registru

Nebankovní půjčky totiž poskytují úvěry i lidem, kteří u klasických bank nemají absolutně žádnou šanci získat peníze. Úvěry jsou od nebankovních sektorů poskytovány půjčky bez registru nebo i bez ručitele. Taková Homecredit půjčka pro novomanžele tak může být dobrá příležitost. Existuje celá řada způsobů, jak díky nebankovním půjčkám získat peníze. Vždy si ale dávejte pozor na to, za jakých podmínek je vám úvěr nabízen, abyste se nedostali zbytečně do nových problémů.

Nebankovní půjčky od soukromníků jsou výhodné pro obě strany

Hlavním důvodem, proč je možné tímto způsobem vyhovět i lidem, u kterých nejsou takové záruky platební morálky, jsou finanční rezervy a půjčky od soukromníků. Soukromé rezervy jsou jakýmsi druhem investice jak pro vás tak i pro samotné soukromníky, kterým se investice vrátí v podobě splácených úroků. I když jsou samotné podmínky pro získání úvěru od soukromníků jednodušší, o to více je zde dbáno napravidelné placení.

Ferratum nabízí rychlé nebankovní půjčky

Velmi pohodlnou možnost získání nebankovní půjčky ihned nabízí finská společnost Ferratum. Částky, které si zde můžete zapůjčit, jsou nižší. Maximální výše zapůjčené částky je 10 tisíc korun. Je tedy vhodná pro zvláštní případy, kdy potřebujete určitou finanční částku na pravidelné platby nebo jídlo. Zapůjčené peníze pak musíte vrátit nejpozději do měsíce v celé jejich výši. Ferratum půjčku si přitom můžete pořídit pouze pomocí sms.

Uložit a sdílet

Okomentovat