Nebankovní půjčky na směnku i SMS

Naskytla se vám možnost výhodné koupě automobilu, případně potřebujete novou pračku či zaplatit závazky, které nepočkají? Jednou z možností, jak získat velmi rychle peníze, je zažádat o půjčku na směnku. Jedná se o cenný papír, na kterém je obsaženo vše ohledně proběhlé finanční transakce. Půjčky na směnku nabízí nebankovní věřitelé, kteří poskytnou hotovost i lidem, kteří jsou evidování v databázi dlužníků a nemají jak doložit výši příjmů. O půjčku lze zažádat i z domova. Nebankovní věřitelé mají na svých webech online formuláře, které stačí vyplnit a počkat, až se vám ozve pracovník společnosti. Ten vám oznámí, zda byl úvěr schválen a domluví termín schůzky. I ta může proběhnout u vás doma a ihned po podpisu směnky dostanete sjednanou částku.

Neplaťte předem žádné poplatky

Zažádáte-li o nebankovní půjčku, budete muset uhradit poplatek, který si věřitel účtuje za rychlé a bezproblémové vyřízení. Částka se může vyšplhat i na několik tisíc korun, v závislosti na výši sjednaného úvěru, což činí půjčku pro mnoho klientů nedostupnou. Někteří nebankovní věřitelé reagovali na situaci novým typem úvěru, který je od těchto poplatků oproštěn. Půjčky bez registru a poplatku představují možnost, jak získat požadovanou finanční hotovost i v případě, že jste zcela bez prostředků. Peníze získáte i tehdy, nachází se-li vaše jméno v registru dlužníků.

Zkoušeli jste již půjčku přes SMS?

Svět půjček ve velmi rozmanitý a to zejména ten nebankovní. Bylo jen otázkou času, kdy se populární Ferratum půjčka dostane i k nám. Úvěr má původ ve Skandinávii a nabízí možnost finanční výpomoci až do deseti tisíc korun. Jediné, co pro to musíte udělat, je zaslat SMS zprávu v požadovaném tvaru a počkat, až se na váš účet připíše smluvená částka. Půjčka je zcela bez úroků a věřitel si za každou tisícikorunu účtuje fixní poplatek.

Uložit a sdílet

Okomentovat