Výhodné Studenské půjčky – 3 banky a 2 firmy

Jste ochotni přeplatit desítky % navíc?

Jste li studentem a máte nutný výdaj, který momentálně nemůžete zaplatit ze svého ani vám nechce nikdo půjčit peníze, budete pravděpodobně potřebovat výhodné studentské půjčky od známého a nebo od solidní firmy. Půjčku si vezměte pouze pokud víte jistě že peníze budete moci pohodlně splácet. Pokud to nevíte, můžete se dostat do spirály dluhů z které vyjdete jako člověk bez majetku a nebo uvalíte exekuci na své rodiče. Výše měsíční splátky je jiná u každého typu studentské půjčky. Dokonce i u bank zaplatíte i 40% navíc. Obvykle čím déle trvá splácení „výhodné půjčky“, tím zaplatíte firmě více. Firem, které poskytují speciální zvýhodněné studentské půjčky je pouze několik.

KOMERČNÍ BANKA

Studenstké půjčky Gaudeamus, které nabízí Komerční banka patří mezi výhodné mezi nevýhodnými. 20-600 tis. kč. Úroková sazba 10,42% per anum. RPSN 11%. Až 10 let splatnost půjčky. Pro potřeby půjčky Vám bude založeno studentské konto Gaudeamus. Během studia je možné pouze hradit úroky a splátky až po skončení studia. Pokud student nemá příjem, je třeba druhé osoby jako ručitele a nebo mít stavební spoření u Modré pyramidy. KB také kromě Gaudeamus nabízí úvěrové kreditní karty pro studenty. Zd eje však RPSN (roční procentní sazba nákladů) téměř 2x vyšší (21,6 %).

http://www.kb.cz/cs/lide/mladez-a-studenti/pujcky/index.shtml

UNICREDIT BANK

Banka UniCredit bank, jejich studentské půjčky jsou rozhodně výhodnější než jiné úvěrové balíčky nebankovních firem. 50-150 tis. kč., 18-30 let, 1-10 let splatnost. Zjistěte si konkrétní podrobnosti na oficiální stránce UniCredit bank. Úrok této studentské půjčky bude pravděpodobně i více jak 20% ročně. Půjčka je poskytována studentům vysokých a vyšších odborných škol.

http://www.unicreditbank.cz/web/obcane/uvery/studentska-pujcka

ČESKÁ SPOŘITELNA

Jsou zde také studentské půjčky od České spořitelny. Půjčka 30-300 tis. kč, 1-10 let splatnost, po dobu studia platíte úrok 8,9 % p. a. (ročně) z půjčené částky. Platba probíhá měsíčně. Příklad a podrobnosti na stránce České spořitelny.

http://www.csas-mladi.cz/vysoka/pujcka/

FERRATUM

U studentské půjčky Ferratum je poplatek asi 300kč měsíčně za každých 1000kč které si vypůjčíte. RPSN 402%! Maximální částka je 10,000kč na jeden měsíc. Jde tedy o krátkodobou půjčku. Zaplatíte tedy za měsíc více jak o 30% více.

http://www.ferratum.cz

VIASMS

Další zajímavou společností, která nabízí produkt finská půjčka, je firma ViaSMS.cz, peníze od této firmy vám přijdou na bankovní účet. Půjčit si můžete až 12 tis. kč a vrátit můžete maximálně do 30 dnů. Při této rychlé neúčelové půjčce zaplatíte přibližně 2000kč navíc. Takovéto hodnoty znamenají RPSN 819%

http://www.viasms.cz

Některé další nejmenované detaily výhodné studentské půjčky zjistíte v článku pod odkazem v této větě.

Pokud máte osobní zkušenosti s nějakou výše zmíněnou firmou, prosím podělte se o ně v komentářích pod tímto článkem, znáte li jiné firmy poskytující výhodné studentské půjčky, prosím zmiňte se o nich.

——–

Výsledkem včasného neplacení splátek a pokut je exekuce dlužníka/domácnosti bydliště na jeho náklady.

Uložit a sdílet

Okomentovat